PWN Romania - Women on Boards Mentoring Program

14 November 2022

În cadrul pilonului Women on Boards, vom continua și în acest an Programul de Mentoring WoB, ediția a II-a, dedicat în mod specific susținerii pregătirii continue și promovării membrelor PWN România pentru a deveni membre în Consilii de Administrație (CA). Am decis continuarea lui, ca urmare a atractivității, precum și rezultatelor și comentariilor pozitive pe care le-am obținut în ediția anterioară.

El este destinat acelor membre PWN (mentee) care au o cariera în business, care doresc să înțeleagă mai bine rolul și responsabilitățile care le revin membrilor în CA, care doresc să facă parte din acestea și care doresc să avanseze în carieră în viitorul apropiat.

Mentorii care vor contribui la acest program sunt membri în CA și executivi din diverse companii din România și din străinătate, acoperind diverse domenii de activitate; ei au acceptat cu multă generozitate să susțină programul nostru și să ofere din timpul lor. Așadar, participantele vor beneficia de cunoștințele și experiența locală și internațională, leadership-ul și experiența de business a unor personalități valoroase și recunoscute.

Fiecărei mentee îi va fi alocat un mentor, în urma înscrierilor primite. Odată acceptate în acest program și având alocat un mentor, proactivitatea, dedicarea, punctualitatea și disciplina sunt foarte importante. Puteți considera această oportunitate ca o ocazie rară de a vă ridica nivelul de cuostințe și de a înțelege mult mai bine ce înseamnă, în practică, să fii membru al unui CA.

Admiterea, participarea și absolvirea programului

Admiterea în program se va face pe baza unei scrisori de motivare a înscrierii, însoțită de un CV. Vă rugăm să trimiteți aceste documente până pe data de 20 octombrie a.c. pe adresa de email office@pwnromania.net în atenția dnei Violeta Ciurel, Vicepreședinte Femei în Consilii de Administrație sau violeta.ciurel@gmail.com.

La sfârșitul programului, vom oferi un certificat de participare la acest program.

Organizare, taxa de participare

Programul menționat se va desfășura în perioada Noiembrie 2022 - Iunie 2023.

Costul per participant este de 2.000 Lei, plătibil în două rate, câte 1.000 lei până pe 10 noiembrie 2022, și respectiv 10 aprilie 2023. Pentru plata integrală oferim un discount de 10% (termen de plată 10 noiembrie 2022).

Mai multe detalii concrete vor fi oferite după înscriere.

Event details

Venue

Romania
Member price
€0 per attendee
Non-member price
€0 per attendee
Contact
[javascript protected email address]

We use cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more.

I accept cookies from this site