PWN Romania - Women on Board Academy

25 October 2022 TBC

 

Și în această ediție, participantele vor beneficia de cunostințele și experiența unor specialiști reputați români și străini care sunt sau au fost membri în CA, în societăți de dimensiuni diferite cu capital românesc sau străin, din România și din alte țări.

În cele cinci module în care am structurat programul, veti avea posibilitatea să cunoașteți aspecte teoretice și practice, vă vor fi prezentate studii de caz și exemple care vor susține informațiile primite și vă vor ajuta la o mai buna înțelegere a aspectelor menționate. Participarea voastră activă este esențială și va contribui substanțial la reușita programului.

Programul va debuta cu primul modul – GUVERNANȚA CORPORATIVĂ. Datorită importanței acestei teme și a aspectelor multiple care vor fi abordate, am organizat două sesiuni, respectiv în lunile octombrie și noiembrie. Fiecare sesiune va fi deschisa de către un invitat cunoscut în domeniul abordat și va fi continuată de alți profesioniști. Cel de-al doilea modul va avea ca temă principală ROLUL ȘI RESPONSABILITĂȚILE CONSILIULUI DE ADMINISTRAȚIE ȘI A MEMBRILOR ACESTUIA, de asemenea cu două sesiuni în care se vor aborda aspectele juridice și cele de business pentru a răspunde nevoilor societății. Al treilea modul, de asemenea împărțit în două sesiuni, va fi dedicat CUNOSTINȚELOR DE BUSINESS necesare pentru a face față rolului de membru al CA și va fi urmat de o sesiune în modulul patru privind ESG (Environment, Social, Governance), importanța acestor activități în contextul actual și a responsabilității CA în acest sens. Ultimul modul se concentrează pe aspecte de resurse umane, respectiv RECRUTAREA PENTRU CONSILII DE ADMINISTRAȚIE în două sesiuni. Mai multe detalii vă vom oferi după înscrieri.

Admiterea, participarea și absolvirea programului

Admiterea în program se va face pe baza unei scrisori de motivare a înscrierii, însoțită de un CV și un interviu de 30 minute pe care il vom programa împreună. Vă rugăm să trimiteți aceste documente până pe data de 1 octombrie a.c. pe adresa de email office@pwnromania.net în atenția doamnei Violeta Ciurel, Vicepreședinte Femei in Consilii de Administrație sau violeta.ciurel@gmail.com .

La sfarsitul programului, vom oferi un certificat de absolvire pe baza susținerii unui proiect pe o temă aleasă de participante. Acest lucru este condiționat și de participarea la minimum 6 sesiuni din cele 9.

Organizare, locație, taxa de participare

Programul se va desfășura fizic în perioada Octombrie 2022-Iunie 2023 cu o sesiune în fiecare lună în zilele de marți între orele 16-20 cu două pauze de 15 minute, la sediul Bursei de Valori București, etaj 14, sala Aquarium. Fiecare sesiune va fi deschisă de un “guest speaker” și prezentarea sa va fi continuată pe temele ce vor face subiectul zilei.

Prima sesiune, care va fi și lansarea oficială a programului, va avea loc în data de 25 octombrie 2022 ora 15:30.

Costul per participant este de 3.000 Lei, plătibil în trei rate, câte 1.000 lei până pe 15 octombrie 2022, 15 ianuarie 2023 și respectiv 15 aprilie 2023. Pentru plata în doua rate oferim un discount de 5% (15 octombrie 2022 și 15 ianuarie 2023), iar pentru plata integrală discountul este de 10% (15 octombrie 2022).

Event details

Venue
TBC
Member price
€0 per attendee
Non-member price
€0 per attendee
Contact
[javascript protected email address]

We use cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more.

I accept cookies from this site